“Ni Portugalcima nije jasno kako su prošli dalje”

“Nezasluženo smo ispali”, glasile su prve izjave hrvatskih reprezentativaca nakon eleminacije od Portugala u osmini finala Europskog prvenstva u Francuskoj. Podsjetimo, Portugal je savladao Hrvatsku u produžecima sa 1-0, a jedini gol na utakmici postigao je Ricardo Quaresma.

nije jasno

Suze Luke Modrića nakon jučerašnje utakmice protiv Portugala obišle su cijeli svijet. Nakon utakmice, Modrić je u suzama izjavio:

“Tužni smo i razočarani. Zaslužili smo više jer smo bili bolja ekipa. Imali smo inicijativu i više prilika, a oni su zabili gol iz jedne sretne kontre. Teško mi je nešto kazati nakon ovakvog poraza. Nismo zaslužili ispasti na ovakav način.”

“Teško je sada kazati da je ovo zadnja prilika ove generacije. Biti će još prilika. Moramo se okrenuti budućnosti, vrlo brzo nas čekaju nove kvalifikacije.”, rekao je igrač Real Madrida koji je pružio sjajne partije u hrvatskom dresu na ovogodišnjem Europskom prvenstvu.

Najzanimljiviju izjavu poslije utakmice vjerojatno je dao igrač Barcelone, Ivan Rakitić koji je rekao da ni Portugalcima nije jasno kako su prošli. Rakitić je nakon meča također bio utučen kao i većina hrvatskih reprezentativaca.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

“Nikada nisam vidio toliko tuge i suza. Bolja ekipa ide doma. Niti Portugalcima nije jasno kako su prošli dalje. Pokazali smo da smo među najboljim ekipama,” naglasio je Rakitić.

Portugal će u četvrtini finala igrati protiv reprezentacije Poljske koja je u osmini finala savladala Švicarsku boljim izvođenjem jedanesteraca.

Oznake: