Niste još ništa vidjeli! Osvojit ćemo ovogodišnje Europsko prvenstvo

Niste još ništa vidjeli! Osvojit ćemo ovogodišnje Europsko prvenstvo. Kapetan Aron Gunnarsson kaže da će Island crpiti inspiraciju od kolega iz Velsa, kada se večeras budu suočili sa Francuskom u četvrtfinalu – a vjeruju da mogu i osvojiti Euro 2016.

Niste još ništa

Island, s populacijom od samo 330.000, proizveli su niz zapanjujućih nastupa do osmine finala, uključujući i nevjerovatnu pobjedu nad Engleskom od 2-1.

Vels, koji je dakle debitant na Euru 2016, pobijedio je Belgiju 3-1 i prošao u polufinale u petak.

Na pitanje je li njihov nastup nadahnuo Islanđane, veznjak Gunnarsson izjavio je novinarima u subotu: “Da, naravno, nisu bili favoriti za pobjedu i bilo nam je super gledati ih, oni su nam inspiracija za večerašnju utakmicu.”

[su_bet365_euro2016_copy]

“Mislim da je Vels sila na koju treba računati. Oni imaju dobre igrače i složni su, ali pokazali su i veliki stav i želju za pobjedom i mislim da definitivno možemo naučiti od njih.”

Gunnarsson, koji igra u Velsu za Cardiff City, dodao je: “Da ne vjerujemo da možemo osvojiti Euro 2016, mi ne bi bili ovdje, to je jednostavan odgovor. U ovoj skupini smo se borili vrlo naporno i teško da bi došli ovdje gdje jesmo, a nastavit ćemo tu istu borbu.”

“Niste još ništa vidjeli! Osvojit ćemo ovogodišnji Euro i inspiraciju ćemo crpiti direktno iz ekipe koja je autsajder kao i mi, a to je Vels.”

Screenshot_4

UPLATI

[su_bet365_euro2016_copy]

Island je izgubio samo u jednoj od posljednjih 10 utakmica i jedan su od dva tima, zajedno sa Velsom, koji su postigli golove u svim utakmicama na Euru 2016.

Screenshot_6

Screenshot_5

UPLATI

[su_bet365_euro2016_copy]

Oznake: