Njemačka obavještajna agencija: ISIS se sprema za napade na Euro 2016.

Njemačka obavještajna agencija je upozorila da se Daesh Takfiri teroristička skupina (ISIS) priprema za teroristički napad tijekom predstojećeg Eura 2016 nogometnog turnira u Francuskoj.

Njemačka obavještajna agencija

Šef njemačkog federalnog ureda za zaštitu ustava, Hans-Georg Maassen, napravio je primjedbe u intervjuu za Rheinicshe Post novine u petak, dodajući da nema čvrstih dokaza o tome gdje i kada će se napad dogoditi.

“Znamo da Daesh ima Europsko prvenstvo u svojim planovima”, Maasseen je nastavio, dodajući da je dosta pozadinske buke, i da ima još mnogo indikacija da će Daesh, teroristička grupa iz al-Qaeda, ili Sirijska Nusra Front željeti pokrenuti teroristički napad protiv zapadnih zemalja.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Komentari su došli nakon što je glavni francuski špijun rekao da Daesh teroristi planiraju kampanju bombaških napada na velike gužve u Francuskoj.

Očekuje se da će se okupiti oko 2.5 milijuna gledatlja na 51 nogometnu utakmicu koje uključuju 24 momčadi na turniru, a zakazan je za početak od 10. lipnja, a trajat će mjesec dana.

Dana 13. studenog, Daesh je pokrenuo niz napada u Parizu, gdje su ubili oko 130 ljudi.

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)