Nogometna reprezentacija Hrvatske kod Kolinde Grabar-Kitarović

Predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar-Kitarović danas je ugostila reprezentative nogometne reprezentacije Hrvatske koji će igrati na Europskom prvenstvu u Francuskoj koje počinje za četiri dana. Pored Kolinde Grabar-Kitarović tu su još bili i ministar znanosti, obrazovanja i sporta Predrag Šustar te pomoćnica za sport Janica Kostelić.

Grabar-Kitarović

“Iznimno mi je drago što ste došli, da vam mogu zaželjeti svu sreću i puno uspjeha na predstojećem Europskom prvenstvu u svoje osobno ime i u ime svih hrvatskih građana. Hrvatska, nažalost, ovih dana prolazi kroz turbulentno razdoblje na političkoj sceni, ali život ide dalje i želim da upravo ovaj sastanak s vama svima pruži nadu i dobar primjer kako se svi u Hrvatskoj možemo ujediniti u ideji zajedništva, podržavajući reprezentaciju uz vatreno srce”, poručila je Grabar-Kitarović.

Predsjednica je igračima poslala veoma važnu poruku, a to je da igraju srcem, te je dodala da se veseli svakoj utakmici Hrvatske na Europskom prvenstvu.

“Vjerujem da ćete se voditi tim mislima i da ćete dokazati koliko u Hrvatskoj ima talenta, snage i želje za pobjedom, koliko ima upornosti i kako možemo biti sjajni te ostvarivati najbolje rezultate kada radimo i dišemo za zajedničke ciljeve. Znam da vam neće biti lako, ali svi vjerujemo u vas i veselim se svakoj utakmici. Molim vas da ne osjećate pritisak, nego igrajte sa srcem kao i uvijek i znajte da ste kao najbolji nogometaši upravo vi ponajveći veleposlanici Hrvatske”, istaknula je predsjednica.

Iz reprezentacije Hrvatske govorio je kapiten Darijo Srna.

“Hvala predsjednici na lijepim željama i podršci koja nam je jako važna. Ponosno odlazimo na Europsko prvenstvo i znam da svi očekuju veliki rezultat, a mogu obećati u ime cijele momčadi da ćemo se boriti od prve do zadnje minute kako bismo osvjetlali obraz cijele Lijepe naše”, rekao je.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)