Odlične vijesti dolaze iz hrvatskog kampa u Deauvilleu

Pored izgreda na utakmici protiv Češke jučer, hrvatskoj reprezentaciji nakon utakmice protiv češke reprezentacije nametnulo se još jedno pitanje, a to je da li će igrati ‘motor’ hrvatske reprezentacije, Luka Modrić protiv Španjolske?

vijesti

Modrić je utakmicu protiv Češke napustio nešto ranije zbog ozljede, a nakon utakmice spekuliralo se da bi jedan od najvažnijih igrača ‘Vatrenih’ mogao propustiti odlučujuću utakmicu protiv španjolske reprezentacije.

Zoran Bahtijarević, liječnik hrvatske reprezentacije danas je dao veoma ohrabrujuću izjavu, a tiče se stanja Luke Modrića.

“Modrić i Mandžukić bili su u subotu ujutro na magnetskoj rezonanci u bolnici u Caenu. Na sreću nema znakova rupture mišića ni kod jednoga. Rano je trenutačno govoriti hoće li biti raspoloživi za utakmicu sa Španjolskom, idemo s terapijom pa ćemo vidjeti, dan po dan.”, rekao je liječnik Bahtijarević.

Kod Modrića je u pitanju aduktor, a to je potvrdio i Dr. Boris Nemec koji je također dodao da je najveći problem zamor, te time ohrabrio sve istinske navijače Hrvatske.

Bet365 banner 300x250

“Moglo bi se reći da je tako. Iako zapravo zamor nije medicinska dijagnoza, ali možemo to laički nazvati zamorom. Kod Manžukića je riječ o boli u preponi, isto tako nismo pronašli naznake rapture mišića. Vjerojatno je samo istegnuće u pitanju.”, riječi su Dr. Borisa Nemeca

[su_betathome5besplatno]

Na pitanje novinara da li bi njihov nastup protiv Španjolske mogao ugroziti njihovo stanje, Nemec je dao odgovor.

“Ne bih na to konkretno odgovorio jer još ne znam hoće li nastupiti. Naravno da igrače nećemo dovoditi ni u kakav rizik. To ne bi bilo medicinski opravdano. Sasvim sigurno ih nećemo izložiti nepotrebnom riziku.”

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)