O’Neill nemilosrdno imenovao momčad Republike Irske koja ide za Francusku

O’Neill nemilosrdno imenovao momčad Republike Irske koja ide za Francusku. Sinoć je Martin O’Neill pokazao svoju nemilosrdnu stranu dok je imenovao momčad od 23 igrača koja će ići na Euro 2016. u Francuskoj.

O'Neill nemilosrdno

Poraz od Bjelorusije od 2-1 u završnoj pripremnoj utakmici je bila sporedna stvar u igri pogađanja oko toga tko će biti u sastavu i koji igrači će biti izostavljeni.

Kada je David Forde zamijenio Shay Givena u posljednjih 20 minuta utakmice, izgledalo je da će golman Millwalla dobiti neko vrijeme u Francuskoj.

O’Neill, međutim nije izabrao tako. Umjesto toga izabrao je Shay Givena, Darren Randolpha i Keiren Westwooda koji će ići sa njima u Francusku.

“To je način na koji bi volio da meni kažu, a ne da mi pošalju poruku ili nešto slično. To nije lako, jer netko će se razočarati i imati minutu više u ovoj momčadi, a neki igrači će biti izostavljeni. To je tako i mi smo morali odlučiti što je najbolje za reprezentaciju.”

[su_bet_at_home_o_la_la]

Konačna momčad Republike Irske za Euro 2016:

Golmani: Shay Given (Stoke), Darren Randolph (West Ham), Keiren Westwood (Sheffield Wednesday).

Obrana: Seamus Coleman (Everton), Cyrus Christie (Derby), Ciaran Clark (Aston Villa), Richard Keogh (Derby), John O’Shea (Sunderland), Shane Duffy (Blackburn), Stephen Ward (Burnley)

Vezni red: Aiden McGeady (Everton), James McClean (West Brom), Glenn Whelan (Stoke), James McCarthy (Everton), Jeff Hendrick (Derby), David Meyler (Hull), Stephen Quinn (Reading), Wes Hoolahan (Norwich), Robbie Brady (Norwich), Jonathan Walters (Stoke)

Napadači: Robbie Keane (LA Galaxy), Shane Long (Southampton), Daryl Murphy (Ipswich)

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)