O’Neill se ispričao Roy Keane-u za neprikladne komentare

O’Neill se ispričao Roy Keane-u za neprikladne komentare. Bivši Celtic-ov menadžer se našalio da je njegov odnos sa Roy Keanom bio strogo platonski, prenosi radio događaj u Corku.

O'Neill se ispričao

Trener Republike Irske Martin O’Neill se ispričao za ‘neprimjeran komentar’. On je tijekom irskog radio događaja prošlog tjedna i kaže da će pokušati izbjeći takve incidente za ostatak njegovog mandata.

O’Neill se obraćao publici na radiju ‘Today FM’ sa voditeljom Matt Cooperom, kada je bio na pozornici u Corku prošle srijede kada se našalio o svom putovanju na Super Bowl sa Roy Keanom, govoreći da on i bivši kapetan Manchester Uniteda nisu ‘pederi’.

“Moram ovo reći, ako sam napravio neke neprikladne komentare u Opera kući u Corku u srijedu navečer, želim da se ispričam za to”, rekao je O’Neill novinarima.

Martin O’Neill je svoju menadžersku karijeru započeo u Grantham Townu 1987. godine. Menadžer Wycombe Wanderersa je postao 1990. godine. Nakon vrlo dobre kampanje sa Wycombe-om, 1995. godine dolazi u Norwich City, ali ubrzo napušta klub zbog različitih mišljenja sa direktorom Robert Chase-om.

[su_bet_at_home_o_la_la]

U Leicester City je došao odmah nakon napuštanja Norwicha. U prvoj sezoni sa Leicesterom je promoviran u Premier ligu kroz doigravanja. Osvojili su Ligaški kup sa njim 1997. i 2000. godine, a 1999. su dostigli finale to natjecanja.

1. lipnja 2000. godine, O’Neill napušta Leicester City i dolazi u Celtic, gdje je preuzeo klub od John Barnesa i Kenny Dalglisha. Pod vodstvom O’Neilla, Celtic je pobijedio 213, neriješenih 29 i izgubio 40 od odigranih 282 utakmice i postao je najuspješniji menadžer Celtica od vremena Jock Steina.

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)