Otkriven glavni razlog zbog kojeg Conte nije pozvao Pirla

Otkriven glavni razlog zbog kojeg Conte nije pozvao Pirla. Novi trener Bayerna i legenda Italije, Carlo Ancelotti kaže daj e Andrea Pirlo izostavljen iz momčadi Azzurra za Euro 2016, jer trener Antonio Conte želi igrati sa visokim intenzitetom u veznom redu.

Otkriven glavni

Pirlo, koji ima 37. godina, igrao je za Italiju na Euru 2004, 2008 i 2012. godine, ali ovaj put nije uspio dobiti poziv u momčad Italije koja ide na Euro u Francusku.

Conte je ovaj tjedan i sam rekao da nije ‘sretan’ što je izostavio veznjaka, koji je napustio Seriju A prošle godine kako bi se pridružio New York Cityju u MLS-u, ali Ancelotti je rekao i zašto.

[su_bet_at_home_o_la_la]

“Moje mišljenje je da Conte želi igrati sa visokim intenzitetom, koji je razlog zašto nije pozvao Andrea Pirlu,” rekao je Ancelotti za Daily Telegraph.

“Očito je da volim Pirla kao igrača. Moj Bože, kakav je to talenat. Igranje za New York City u MLS-u znači da je navikao na neku drugu vrstu ritma.”

“On sada ima 37. godina i ako njegov menadžer želi igrati sa visokim intenzitetom, onda Pirlo nije očigledan izbor. Čak i tako, Pirlu treba samo jedna sekunda da uoči igrača i doda mu loptu, što neki igrači moraju provesti cijeli život da bi to naučili.”

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)