Ova ekipa može otići daleko na Euru 2016, tvrdi Djourou

Ova ekipa može otići daleko na Euru 2016, tvrdi Djourou. Branič kaže da je duh švicarske reprezentacije na visokom nivou u njihovom kampu nakon pobjede nad Albanijom od 1-0 i uvjeren je kako njegova zemlja može doći u kasnije faze natjecanja.

Ova ekipa može

Johan Djourou smatra da Švicarska ima kvalitetu za napredak u kasnije faze Eura 2016 i vjeruje da još uvijek nismo vidjeli sve od Arsenalovog novog pojačanja Granita Xhaka-e.

Branič je započeo i odigrao punih 90. minuta u utakmici protiv Albanije u Lensu i priznaje da su se emocije uburkale u skupini A.

Obje ekipe imaju veliki broj igrača sa drugom nacionalnom baštinom, dok je utakmica također imala dva brata, koji su igrali jedan protiv drugog. Radi se o Granitu i Taulantu Xhaka-i, po prvi put u historiji Europskih prvenstava.

“Bila je to vrlo teška utakmica”, rekao je Djourou.

“Igrali smo protiv agresivnog tima, jer imamo toliko igrača sa albanskim korijenima u momčadi. Bila je to vrlo emocionalna utakmica.”

“Utakmica u kojoj smo morali biti smireni. Učinili smo to i uspjeli izaći sa tri boda, čak i ako nismo najbolje igrali.”

[su_betathome5besplatno]

“Znali smo da je najvažnija stvar pobijediti u prvoj utakmici.”

Švicarska se pridružila Francuskoj i napravila svoj savršen početak u skupini A. Djourou smatra da Švicarci imaju dovoljno dobru ekipu da odu daleko na ovom turniru.

“Mi znamo da imamo kvalitetu”, nastavio je.

“Važno je da smo dobro započeli ovo natjecanje. Moramo biti spremni da uzmemo tri boda i protiv Rumunjske danas i onda tko zna koliko daleko možemo ići. Prvi test je gotov i moramo analizirati. Vjerujem da možemo otići daleko.”

Švicarska svoju utakmicu protiv Rumunjske igra danas u 18:00h.

Screenshot_18

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)