Paul Pogba otkrio u koji klub želi preći ovog ljeta

Paul Pogba otkrio u koji klub želi preći ovog ljeta. Francuski internacionalac Paul Pogba bi najradije otišao u Real Madrid ovog ljeta. To je izvjestio The Guardian, koji tvrdi da će se dinamički veznjak vratiti u Manchester United samo ukoliko transfer u visoko-profilni Real Madrid postane nemoguć.

Paul Pogba otkrio

Pogba, koji ima 23 godine, je priznat kao jedan od vodećih veznih igrača u svjetskom nogometu, te je njegova vrijednost određena na 84 milijuna funti od strane Juventusa.

Doista, u izvješću se tvrdi da novi menadžer Uniteda, Jose Mourinho mora odriješiti kesu ukoliko žele da se ova zvijezda pridruži redovina Reala.

Također se tvrdi da će Manchester United morati nadmašiti ponudu Real Madrida za Pogbu ukoliko budu željeli da se veznjak preseli na Old Trafford. Ponuda bi trebala biti oko 250.000 funti sedmične zarade za Francuza.

[su_bet365_euro2016_copy]

U konačnici, dakle, čini se da neće biti baš lako za Jose Mourinha i društvo da uvjere Pogbu da pređe u United, ali je pošteno reći da klub ne treba još uvijek odustajati.

To je zato što postoje neke pozitivne stvari. U izvješću se sugerira da je igračev agent Mino Raiola ključna uloga u ovom transferu.

Raiola, naravno, pomogao je Crvenim đavolim da završe posao za velikog Zlatana Ibrahimovića, a također će vjerovatno dovesti i veznjaka Dortmunda, Henrih Mhitarjana u klub.

Dortmund je u subotu potvrdio da su pristali na sporazum sa Unitedom za Mkhitaryana, no United još uvijek nije potvrdio transfer.

Screenshot_23 Screenshot_24

UPLATI

[su_bet365_euro2016_copy]

Oznake: