Pismo Bastiana Schweinsteigera navijačima njemačke reprezentacije

Nogometna reprezentacija Njemačke sinoć je poražena u polufinalu Europskog prvenstva od domaćina Francuske sa 2-0 koja će u finalu igrati protiv Portugala koji je u polufinalu bio bolji od Walesa. Dugogdišnji njemački reprezentativac i igrač Manchester Uniteda, Bastian Schweinsteiger napisao je pismo navijačima njemačke reprezentacije.

Bastian+Schweinsteiger+Germany+v+France+Semi+eoZ2cBLX_MHl

U ime njemačke reprezentacije, kapetan Bastian Schweinsteiger poslao je otvoreno pismo navijačima, u kojem im se zahvaljuje na podršci tijekom Europskog prvenstva u Francuskoj.

“Dragi navijači, nažalost nije ispunjen naš san, nismo uspjeli ući u finale Eura. Protiv Francuske nam je nedostajao važan dio nogometa, a to je malo sreće. Ponosan sam na ono što smo ostvarili, na naše zajedništvo u reprezentaciji i što smo ostali vjerni našem stilu igre. Iako bole, porazi su, također, dio nogometa. Ovom prilikom iskreno čestitam Francuskoj na plasmanu u finale”, napisao je Schweinsteiger, koji je bio tragičar polufinala.

Naime, on je krivac za penal u posljednjim trenucima prvog poluvremena kada je igrao rukom poslije nabačene lopte iz kornera i time je omogućio Francuskoj da povede sa 1:0.

[su_bet365_euro2016_copy]

“Vama navijačima želimo se zahvaliti na podršci tijekom Eura. Vi ste stalno bili naš 12. igrač, uvijek smo osjećali vašu podršku i podršku svih ljudi u Njemačkoj”, istaknuo je Schweinsteiger u pismu koje je objavljeno na internet portalu Nogometnog saveza Njemačke.

Untitled

KLADI SE NA FINALE

Oznake: