PITAMO VAS: U kojem dresu Hrvatska treba nastupiti u osmini finala?

Pitamo vas, u kojem dresu Hrvatska treba nastupiti u osmini finala? Reprezentacija Hrvatske je u svim utakmicama u skupini na Euru 2016 igrala u plavim dresovima. Crveno-bijeli dres sa kvadratićima naši reprezentativci nisu mogli nositi zbog strogih pravila UEFA-e, barem do osmine-finala.

Pitamo vas

Sada vas pitamo, koji su dresovi vama ljepši i u kojima bi voljeli da hrvatska reprezentacija igra u osmini-finala?

U kojem dresu Hrvatska treba nastupiti u osmini finala?

Ovo nije prvi put da UEFA ili FIFA ne dopuštaju igranje u prepoznatljivim legendardnim dresom sa šahovnicom zbog crvene i bijele boje koja se kosi s drugim dresom.

Na ovom Euru u Francuskoj ne postoje domaći i gostujući dresovi, nego samo prvi i drugi, a naravno da mi uvijek predložimo crveno-bijelu varijantu šahovnice, jer je to naš prvi dres i prepoznatljiv je svugdje u svijetu.

Ali pošto su to dvije česte boje nacionalnih dresova, nerijetko se dogodi da ne možemo igrati u njima i tada igramo u plavom, kao što smo u prve tri utakmice.

Bet365 banner 300x250

Hrvatska je prošla u osminu-finala i nadamo se da će nastaviti igrati nevjerovatno. Prve tri utakmice su stvarno igrali na najboljem nivou, gdje su u prvoj pobijedili Turke.

Zatim su remizirali protiv Češke, gdje su hrvatski huligani malo pripomogli Česima, da bi u posljednjoj utakmici naša reprezentacija dokazala da se može boriti sa svakim protivnikom, pa čak i trenutnim europskim prvacima Španjolcima, koje su pobijedili sa 2-1.

[su_italija_irska]

Prvi dres sa crvenim i bijelim kvadratićima je nacionalni simbol već više od 500 godina te predstavlja spokoj, hrabrost i snagu svih Hrvata. Nike-ovi dizajneri su kvadratiće postavili valovito što izgleda super i stvarno su lijepi.

Što se tiče plavih koji imaju V razrez kao i crveno-bijeli, gdje oko vrata na leđima piše “Hrvatska”, krase ih svjetlo plave i tamno plave kockice.

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)