Pogba i Evra intervjuirali jedan drugog nakon trijumfa nad Njemačkom

Pogba i Evra intervjuirali jedan drugog nakon trijumfa nad Njemačkom. Jedna stvar je postala kristalno jasna tijekom Europskog prvenstva ovog ljeta: Paul Pogba i Patrice Evra imaju izvrstan odnos na i izvan terena.

Pogba

Pogba se ugleda na Evru, pa čak ga zove, sasvim slatko, kao svojim ‘ujakom Patom’.

Bet365 banner 300x250

A tu je bio lijep trenutak nakon sinoćnjeg polufinala između Francuske i Njemačke, koje je domaćin pobijedio sa 2-0 zahvaljujući potpori i golovima Antoine Griezmanna, dok su dva drugara intervjuirali jedan drugoga uživo na televiziji.

Pogba, oduševljen nakon što je pomogao Francuskoj da osigura svoje mjesto u finalu Eura 2016, zgrabio je novinarski mikrofon i počeo intervjuirati Patrice Evru.

Screenshot_10 Screenshot_11

UPLATI[su_bet365_euro2016_copy]

Iako smo još uvijek u potrazi za točnim prijevodom, možete dobiti suštinu razgovora aktiviranjem titlova na YouTubeu, a zatim kliknite Settings i uključite ‘auto translate na Engleski jezik’ opciju.

Uloge se onda mijenjaju i Evra je dobio svoj red da bude novinar, čime je Pogba zatim izrazio svoje mišljenje nakon što je odigrao jednu od najvažnijih utakmica u svojoj karijeri do sada.

Mi ćemo ažurirati ovaj članak kada izađe točan prevod ovog videa, ali za sada koristite automatsku opciju za prevođenje ako ne znate govoriti talijanski jezik.

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)