Poginuo navijač Sjeverne Irske: Pao sa visine od osam metara

Poginuo navijač Sjeverne Irske, pao sa visine od osam metara. Nogometni navijač poginuo je u nesreći nakon što je pao na obali u ranim jutarnjim satima, izjavile su vlasti.

Poginuo navijač

Navijač Sjeverne Irske koji je bio u Nici za Euro 2016 nogometno prvenstvo je umro kao posljedica nesreće na rivi, policijska služba Sjeverne Irske je potvrdila.

Nigel Doddard, koji je vodeći za PSNI operacije u Francuskoj, rekao je da je njegov kolega potvrdio da je to bila nesreća. Čovjek je bio u svojim 20-ima.

“Vjerujem da je to bila nesreća – ni na koji način i nitko nije povezan sa ovim, to je očito osobna tragedija. Desilo se u jutarnjima satima, bio je sam, sigurno je popio par pića. On je pao šetališta na kamenu plažu”, rekao je Doddard.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Čovjek je pao sa visine oko osam metara, navodi francuski glasnogovornik policije. “Čini se da je to bilo od alkohola. Hoda je i otišao dalje od prepreke. Zato što je pio, prošao je prepreku i pao osam metara”, zaključio je.

Sjeverna Irska je izgubila 1-0 od Poljske u nedelju navečer u prvoj utakmici na Euru 2016 u Francuskoj.

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)