Porodica iz Irske prevarena tokom kupovine karti za Euro 2016

Porodica iz Irske prevarena tokom kupovine karti za Euro 2016. Mlada mama i njezina djeca su prevareni tokom kupovine karti za Euro 2016 koje su vrijedile 400€.

Porodica iz Irske

Emily O’Sullivan iz Corka je radila i čuvala novac dva mjeseca kako bi kupila karte za svoje dječake da mogu gledati Irsku protiv Belgije u Bordeaxu.

Čuvala je novac za odmor koji je treba biti za nju i njenu djecu kako bi posjetili Francusku, ali je njeno putovanje upropašteno nakon što je otkrila da je online tvrtka europeanchampionshop.com bila prevara.

“Ja sam devastirana, kao i moja djeca. Radila sam duple smjene na poslu otkako smo čuli da će Irska igrati”, rekla je za Independent.

Emily je platila 415 € za svoja dva sina Darah (17) i Byron (11) i planirala je da povede i svoje dvije djevojčice Isabellu (9) i Heidi (7) u Diznilend Pariz.

Rekla je da je 10-dnevno putovanje u Francusku za njenu obitelj bio prvi odmor od njezine rastave prije četiri godine.

[su_bet_at_home_o_la_la]

Pokušala je dobiti ulaznice putem UEFA-e, ali je bila ‘nesretna’.

“Otišla sam na Google kako bi pronašla ulaznice i došla sam na web stranicu koja je izgledala sjajno. Nakon što sam im poslala email i pozvala ih nekoliko puta, platila sam za karte putem telefona sa mojom visa debitnom karticom.”

Rekli su joj sa europeanchampiship.com da će te karte dobiti prije 6. lipnja.

“Novac je preuzet sa mog računa, ali nisam dobila ulaznice. Nazvala sam tvrtku, ali je izvonilo i niko se nije javljao i web stranica je nestala sa domenom na prodaju,” rekla je Emily.

“Moja dva dječaka su bila devastirana. Moj stariji dječak puni 18 u rujnu, tako da bi to bio naš posljednji obiteljski odmor.”

“Mi još uvijek želimo ići, jer imamo odmor rezerviran. U međuvremenu, ja sam još uvijek u potrazi za legitimnim ulaznicama za dječake.”

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)