Poslušajte novu pjesmu Republike Irske za Euro 2016

Poslušajte novu pjesmu Republike Irske za Euro 2016. Sa samo tri tjedna do otvaranja Eura 2016 za Republiku Irsku protiv Švedske u Parizu, službena pjesma za reprezentaciju je izdana.

Poslušajte novu

Pod nazivom ‘The Irish Roar’, pjesma od Colaiste Lurgan benda Seo Linn.

Oni su odabrali taj bend među velikim brojem zainteresiranih bendova i umjetnika. Glavni pjevač Stiofan O Fearail je rekao da je bio šokiran kada su ga pitali da li želi pjevati.

“Ja iskreno ne mogu vjerovati što sam čuo, ali Ivan je imao apsolutnu vjeru u nas i tu pjesmu, koji je rekao da će biti poticajno za cijeli tim pred Europsko prvenstvo”, rekao je Stiofan.

“Za nas je to nevjerovatno, da igra neku ulogu u irskoj sportskoj povijesti, a da našu pjesmu čuje milijune irskih navijača diljem svijeta.”

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Napisao i producirao Seo Linn i James Darkin, pjesma koja podsjeća na uzbudljive uspomene na irske momčadi u proteklih 26. godina i ima posebnu čast pokojnog, velikog i nevjerovatnog čovjeka iz svijeta nogometa, Bill O’Herlihy.

“The Irish Roar” će biti izvedena uživo po prvi put od strane Seo Linna u sljedeći petak na prijateljskoj utakmici protiv Nizozemske na Aviva stadionu.

“Ovo je i zrazito irska pjesma za ekipu Republike Irske, jer oni idu u Francusku kako bi narod bio ponosan na njih”, rekao je Daleney. “Radujem se slušanju “The Irish Roar” pjesme na Aviva stadionu pred našim sjajnim navijačima protiv Nizozemske u petak navečer.”

‘The Irish Roar’ će biti dostupan za download preko ITunes i Google Play od 27. svibnja.

Oznake: