Profil najskupljeg igrača Albanije na Euru 2016

Profil najskupljeg igrača Albanije na Euru 2016. Nakon što je osigurao prelazak u Napoli na početku sezone 2015/16, 22-godišnjak će biti u nadi da ostavi najbolji utisak i stavi svoje ime pod reflektore protiv nekih od najboljih igrača na kontinentu.

Profil najskupljeg

Uloga u timu

Rumunjski trener Gianni De Biasi je pokazao veliko povjerenje u braniča kada ga je pozvao u prvi tim protiv Gruzije u 2013. godini kada je imao 18. godina u to vrijeme. On je napadački nastrojen bočni igrač čiji je prirodni položaj na desnoj strani, ali on je također dobar i na suprotnoj strani. Hysaj ima vještine da bude uspješan na toj poziciji, vraćanje unatrag kada je potrebno i dobar pregled igre, kako bi izabrao duge lopte i ubacivanja.

On ima iskustva u velikim turnirima, nakon što je sudjelovao u 2015. UEFA U21 prvenstvima kada je bio dio ekipe koja je doživjela poraz od Španjolske od 2-0, a zatim ostvarila pobjedu protiv Austrije. Iskustvo koje je stekao u tim utakmicama će biti neprocjenjivo za Euro 2016.

Postao je drugi najskuplji albanski nogometaš, kada je prešao u Napoli iz Empolija za 6 milijuna eura, tako da se puno oslanjaju na izvedbe 22-godišnjaka.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Nedavna forma

U Seriji A ove sezone Hysaj je uživao u relativno dobroj igri, gdje je zaradio dvije asistencije i točnost pasova mu je bila 85%, također se prilično disciplinirao, gdje je dobio samo pet žutih kartona u 37 nastupa. U veljači je bio uključen u najboljoj momčadi Serije A za mlade, uz Paul Pogbu i Mauro Icardija.

Uspjeh Albanije bi mogao počivati na ramenima Hysaja. On je vjerovatno jedan od poznatijih igrača koji igraju za Orlove na Euru 2016., pa će sve oči biti uperene u njega.

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)