Prvo poluvrijeme: Švicarska bolja ekipa u prvih 45 minuta

Prvo poluvrijeme između Albanije i Švicarske je završeno sa rezultom od 0-1 za Švicarce. Vrlo zanimljiv susret ove dvije selekcije. Švicarska bolja ekipa u prvih 45 minuta

Prvo poluvrijeme

Švicarska je krenula utakmicu vrlo dobro i u petoj minuti utakmice preko Fabian Schara koji je skočio visoko nakon kornera kojeg je izveo Shaqiri i glavom savladao golmana. Nakon toga je Albanija je preuzela posjed lopte, ali ništa značajno nisu uradili. Jedino šansa preko Hysaja koji je izašao sam pred golmanom i ovaj mu je to obranio. Hysaj je to pokušao ambiciozno kroz noge ali nije uspio.

Zatim u 23 minuti Lorik Cana dobija žuti karton nakon što je napravio grub prekršaj nad Carlos Velascom. Da bi potom dobio još jedan žuti u 36. minuti susreta nakon amaterskog igranja rukom. Švicarska je dobila slobodan udarac kojeg je izveo Džemaili, ali nažalost pogađa samo stativu. U 41. Blerim Dzemaili je dočekao centaršut u šesnaestercu i pucao po golu. Ali je pucao neprecizno, lopta je otišla desno od gola.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Bila je dobra odluka gledati današnju utakmicu. U prvom poluvremenu smo mogli vidjeti više akcije nego u cijeloj jednoj prosječnoj utakmici. Švicarci su bili nadmoćni tijekom prvog poluvremena. Bili su aktivniji i precizniji u predaji lopte. Albanska momčad pokušava doći do gola preko kontranapada. Gosti su odlučili polako graditi napade.

Oznake: