Rakitić se cijelom svijetu ispričao zbog ‘glupih’ hrvatskih huligana

Rakitić se cijelom svijetu ispričao zbog ‘glupih’ hrvatskih huligana. Akcija i sramota manjine i nereda ne smije okaljati jednu zemlju na Euru 2016, kaže zvijezda Barcelone.

Rakitić se cijelom

Ivan Rakitić se ispričao u ime hrvatske reprezentacije nakon gužve i problema koji su označili njihov remi sa Češkom u Saint-Etienne-u u petak.

Hrvatska je bijedila sa 2-1 na Geoffroy-Guichard stadionu, kada je kiša od baklji padala na teren, što je izazvalo tuču među hrvatskim navijačima i uzrokovalo da sudac Mark Clattenburg nakratko zaustavi utakmicu.

Transparent je držan od strane male grupe, na kraju gdje se incident dogodio, sa skupinom disidenata protiv Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) za koji se vjeruje da je odgovoran.

[su_bet365_euro2016_copy]

Nakon ponovnog pokretanja utakmice, Hrvatski igrači, koji su molili huligane da prestanu, su očigledno bili ometeni i šokirani, a to je Češka Republika iskoristila i izjednačila rezultat u posljednjih nekoliko minuta susreta.

Barcelonin veznjak Rakitić je izjavio kako vjeruje da većina navijača osuđuje one koji su odgovorni.

“Moramo reći da nam je žao UEFA-i i Češkoj i svim ljudima koji prate ovaj turnir diljem svijeta”, rekao je Rakitić.

“Mi ćemo pokušati igrati sljedeću utakmicu u boljoj atmosferi. Nadam se da UEFA može shvatiti. U narednim kvalifikacijama mi ćemo morati igrati par utakmica sa praznim stadionima (zbog prijašnjih incidenata), a to sve zbog glupih navijača.”

Rakitić je nevoljno priznao da je ovaj incident doprinio da njegova ekipa ispusti relativno ugodno vodstvo.

[su_bet_at_home_o_la_la]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[/su_bet_at_home_o_la_la]

“Sve što mogu reći da je bilo glupo da se nađe opravdanje nakon što su huligani zaustavljeni”, rekao je Ivan. “No, situacija je jasna – To se dogodilo prije. Nakon što je utakmica ponovo počela, oni su postigli gol i to ima neke povezanosti. Ne želim govoriti previše o tome, ali to je ono što se dogodilo na terenu.”

“Većina ljubitelja podržava ovaj tim. Oni su pravi navijači. No, tu su deset pojedinaca koji mogu učiniti sve ove probleme. Hrvatski savez, posebno predsjednik Šuker i njegove kolege se bore protiv ovakvih stvari.”

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)