Reakcija trenera Portugala kada je saznao da će igrati protiv Hrvatske u osmini finala

Reakcija trenera Portugala kada je saznao da će igrati protiv Hrvatske u osmini finala. Završena je grupna faza Europskog prvenstva u Francuskoj. Sinoćnjim remijem protiv Mađarske, reprezentacija Portugala se plasirala u osminu-finala kao trećeplasirana ekipa i tako dobila Hrvatsku kao protivnika u sljedećoj fazi natjecanja.

Reakcija trenera

Trener portugalske reprezentacije je sinoć nakon utakmice rekao mnogo toga o Hrvatskoj kao sljedećem protivniku, čak ih je na neki svoj čudan način i pohvalio. Fernando Santos je rekao da njegova momčad sada mora poboljšati svoju igru protiv reprezentacije koju je htio izbjeći.

“Hrvatska je jedan od ‘morskih pasa’ na Euru u Francuskoj, koju smo pokušavali izbjeći,” priznao je trener Portugala.

“Oni su na prvom mjestu u skupini sa Španjolskom, a to vam govori sve što trebate znati o njima.”

“Najvažnije je da smo u osmini-finala. Imali smo želju da završimo na prvom mjestu, da nastavimo dalje, ali ne na ovaj način.”

61-godišnjaku je laknulo kada je njegova ekipa postigla golove nakon što su od 50 udaraca na gol protiv Islanda i Austrije, samo jedan pretvorili u pogodak.

[su_bet_at_home_o_la_la]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[/su_bet_at_home_o_la_la]

“Mislim da smo u ove tri utakmice što smo odigrali, bili dovoljno dobri da završimo na prvom mjestu”, rekao je Santos.

“Nismo bili u mogućnosti da postignemo i nismo bili baš uvjerljivi u napadu. Htjeli smo postići pogodak i imali smo šanse, ali jednostavno, lopta nije htjela ući u gol.”

“Nismo bili baš čvrsti u obrani kao što smo bili prije, primili smo gol, ali to se događa.”

[su_betathome5besplatno]

“Moram pohvaliti svoje igrač, oni su odgovorili tri puta nakon što smo bili u zaostatku.”

“Pokušali smo postići i četvrti gol, ali možda smo bili previše oprezni.”

“Ako smo morali birati između kvalificiranja i preuzimanja nepotrebnog rizika zbog kojeg bi otišli kući, birali smo kvalificiranje.”

Ako Portugal pobijedi Hrvatsku u subotu okrenut će se prema Švicarskoj ili Poljskoj u četvrtfinalu u Marseillue-u 30. lipnja.

Oznake: