Redknapp otkrio razlog zbog kojeg je Engleska ispala

Redknapp otkrio razlog zbog kojeg je Engleska ispala. Harry Redknapp vjeruje da je Engleskoj potrebno da ponovo otkrije svoj nogometni identitet nakon ponižavajućeg ispadanja iz osmine finala Eura 2016 od ‘malog’ Islanda.

Redknapp otkrio

Englezi su bili šokirani u Nici sinoć poslije utakmice, kako je najmanja nacija koja se nikada nije natjecala na velikim turnirima došla do ranog pogotka i zatim zapečatila pobjedu konačnim rezultatom od 2-1 i napredovala u četvrtfinale.

Ljutiti navijači su označili Roy Hodgsona kao kukavicu nakon što je ubrzo podnio ostavku na mjestu izbornika nakon toga, dok je budućnost negih igrača u reprezentaciji također dovedena u pitanje nakon niza bijednih nastupa protiv drugorazrednih protivnika.

“Nisam mogao predvidjeti da će se ovo desiti sinoć”, rekao je Redknapp u razgovoru za Alan Brazil Sports.

“Bez uvrede, ali mi bi trebali da pregazimo timove kao što je Island. Pogledajte njihove igrače. Imaju momke iz Charltona, momci koji ne mogu doći ni u Cardiff.”

“Bilo je to gorko razočarenje. Ja sam iskreno mislio da ćemo ih pobijediti 3 ili 4-0.”

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

“Gledam našu momčad i mi imamo dobre igrače, nije me briga što bilo tko kaže.”

“Gledajte neke druge momčadi u prvenstvu i oni ne porede neke igrače sa našom momčadi po mom mišljenju.”

“Problem je što nemamo identitet kako ćemo igrati. Nemamo sustav. I zato smo ispali.”

“Kako Engleska igra? Ne znam stvarno. Timovi se mijenjaju i sustav se mijenja od utakmice do utakmice, a nitko zapravo nije mogao imenovati tim prije prve utakmice.”

Oznake: