Reprezentacija Belgije u problemu uoči četvrtfinala Europskog prvenstva

Reprezentacija Belgije do kraja Europskog prvenstva neće moći računati na usluge iskusnog defanzivca, Jana Vertonghena.

adidas-euro-2016-home-kits-on-pitch-debuts-14

Reprezentacija Belgije igraće do kraja Europskog prvenstva bez defanzivca Tottenhama Jana Vertonghena, potvrdio je izbornik Marc Wilmots.

“Presuda je vrlo jednostavna: Jan je završio Euro. Htio sam da dunem u zviždaljku da je kraj treninga, a on je htio da šutne loptu desnom nogom, dok mu je lijeva ostala zaglavljena na terenu dok se okretao. Uvrnuo se i pokidao je dva od tri ligamenta, tako da neće igrati do kraja turnira”, rekao je Wilmots.

Belgija u petak u četvrtfinalu Europskog prvenstva u Francuskoj igra protiv Walesa.

Bet365 banner 300x250

“Bio je to jedan od onih trenutaka u koji kao da se sudbina umiješala. Jan je i ranije imao ozljedu i odmah je rekao da je gotovo. To je veliki nedostatak i za njega i za nas. On je iskusan i važan igrač. Već smo bez Vincenta Kompanyja, Thomasa Vermelen je suspendiran, tako da je neugodna situacija. Morat ćemo večeras razmisliti što je najbolje za nas”, rekao je Wilmots.

[su_bet365_euro2016_copy]

Oporavak Jana Vertonghena trebao bi da traje oko šesto do osam tjedana. Vertonghen je u redovima Tottenhama još od 2012. godine, a od tada je 118 puta nastupao za engleski tim. Za reprezentaciju Belgije debitovao je 2007. godine i od tada 76 puta nastupao za nacionalni tim.

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)