Republika Irska skovala plan kako da zaustavi Ibrahimovića

Republika Irska skovala plan kako da zaustavi Ibrahimovića. Martin O’Neill već pravi svoj plan kako bi pokušao spriječiti Zlatana Ibrahimovića od kvarenja Eura 2016 za Rebuliku Irsku prije nego što je i počelo.

Republika Irska skovala

Republika još uvijek jednu utakmicu zagrijavanja da odigra, u utorak navečer igraju prijateljsku protiv Bjelorusije u Corku, prije nego što krenu za Francusku i njihovo otvaranje skupine E protiv Švedske na Stade de France-u, 13. lipnja.

Prije četiri godine u Poljskoj, Irska kampanja izgledala je da je osuđena na propast kada su poraženi od Hrvatske sa 3-1, a O’Neill zna da će njegov tim morati pronaći način da zaustavi Ibrahimovića, ako žele da napreduju ovog puta.

“On je vrlo dobar igrač. Veliki igrači će pronaći načine da se oslobode u situacijama u kojima su čvrsto markirani i Ibrahimović je u toj kategoriji.”

“On je jako dobar igrač već dugo vremena, suočavao se sa tim situacijama i prije u svojoj karijeri. Moramo biti vrlo oprezni – i nadam se da će Švedska biti oprezna sa jednim ili dva naša igrača.”

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

“Mi ćemo morati igrati jako, jako čvrsto ovu utakmicu. To je velika utakmica za nas. Ibrahimović je sjajan nogometaš i nema sumnje u to, on je talisman Švedske.”

“Ali oni imaju druge vrlo dobre igrače, tako da će to biti tvrda utakmica za nas, mi to znamo. No, želimo da bude tvrda i za njih također.”

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)