Robson-Kanu se pohvalio: Dobijam ponude iz cijelog svijeta

Robson-Kanu se pohvalio da dobija ponude iz cijelog svijeta. Napadač Velsa Hal Robson-Kanu je rekao da je dobio ponude iz cijelog svijeta, nakon njegovih nastupa na Euru 2016.

Robson-Kanu se pohvalio

Robson-Kanu, koji ima 27. godina je slobodan igrač nakon što mu je ugovor sa ekipom iz Championshipa, Readingom istekao 1. srpnja.

On je zabio dva puta na turniru u Francuskoj, uključujući i prekrasan gol za Vels u četvrtfinalnoj pobjedi protiv Belgije od 3-1 prošlog petka.

Bet365 banner 300x250

“Postoje ponude iz cijelog svijet”, rekao je Robson-Kanu, koji je zabio 24 ligaška gola u 197 nastupa za Reading.

“Ja nemam nikakvih tajni, moje želje su da igram u Premier ligi, a ako je to najbolje mjesto za mene ja ću igrati tamo.”

“Napravio sam odluku da ne produžujem svoj ugovor u Readingu. Bio sam tamo 12 godina, s obzirom na sve što sam dao od sebe za taj klub, odlučio sam da da je najbolje da sada odem i nastavim svoju karijeru na drugom mjestu.”

[su_bet365_euro2016_copy]

“Smiješno je koliko ljudi prave veliku zbrku od toga. Imao sam ponude i prije turnira. Dobre ponude od strane dobrih, progresivnih klubova, ali sam napravio odluku da čekam nakon turnira.”

Robson-Kanu, koji je postigao pet golova za Reading prošle sezone, nedavno je bio povezan sa Leicester Cityjem i velškim klubom Swansea Cityjem.

Njegova ekipa na Euru 2016 Vels, igra sa Portugalom u polufinalu i vjerovatno će poslije Eura Kanu dobiti  mnogo bolje ponude nego li prije, jer stvarno je ponudio izvrsne partije za svoju reprezentaciju.

Screenshot_21

UPLATI[su_bet365_euro2016_copy]

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)