Ronaldo tješio Balea i raznježio cijeli svijet: Zagrljaj od 200 milijuna eura

Ronaldo tješio Balea i raznježio cijeli svijet. Portugal je prošao u finale nakon pobjede od 2-0 protiv Velsa u polufinalu. Cristiano Ronaldo je bio preosjetljiv i mrzovoljan, a onda i veličanstven. Udarac glavom, savitljivi mišići za fotoaparate i asistencije za drugi gol portugala.

Ronaldo tješio

Samo tri minuta je trebalo Portugalu i njihovom kapetanu da sruši Vels. To je razlog zašto će Ronaldo voditi Portugal u finale Europskog prvenstva.

Gareth Bale će ići kući i zapanjujuće putovanje Velsa na Euru 2016 se završilo.

Bet365 banner 300x250

Kao i toliko puta u Real Madridu, Bale je potisnut od strane Ronalda. Ali ovaj put, Ronaldo je bio tu da ga utješi i ovaj prizor je bilo lijepo vidjeti.

[su_bet365_euro2016_copy]

Naime, kada se utakmica završila Ronaldo je došao do Gareth Balea, njegovog suigrača iz Real Madrida sa kojim je navodno bio u lošim odnosima, a onda ga je onako razočaranog i tužnog, tješio i zagrlio. Dvojac Reala koji vrijedi 200 milijuna eura.

Lijep gest ‘arogantnog’ Ronalda je izazvao oduševljenje na društvenim mrežama. Podsjećamo da je Ronaldo tješio i Modrića, kada je Portugal izvacio reprezentaciju Hrvatske u osmini finala. Ispod možete pogledati i video kako je to Ronaldo tješio svog suigrača iz Real Madrida. Svakako lijepa gesta velike zvijezde Portugala.

[su_bet365_euro2016_copy]

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)