Ronaldo v Griezmann: Duel veličanstvene sedmice

Ronaldo v Griezmann, dvije veličanstvene sedmice. Finale Eura 2016 će imati dvoboj između dječaka u usponu Antoine Griezmanna i dotjerane zvijezde Cristiana Ronalda. Koji od njih će biti dominantnija sedmica?

Ronaldo v Griezmann

Griezmann, koji ima 25. godina je najbolji strijelac na turniru i kladionice tipuju da će donijeti uspjeh svom narodu u svom prvom velikom međunarodnom finalu.

Ronaldo je pustio tinejdžerske suze nakon što je Portugal poražen od Grčke u finalu Eura 2004. godine i u 31. godini on zna da ne može dobiti bolje šanse za uspjeh svoje zemlje.

“Euro 2004 je bio poseban – ja sam imao samo 19 i to je bio moj prvi turnir”, rekao je Ronaldo nakon što je zabio krasan gol glavom u pobjedi Portugala protiv Velsa.

[su_reklama]

“Sada smo opet u finalu i nadamo se da ćemo pobijediti. Nadam se da ćemo biti nasmijani i da će to biti suze radosnice na kraju.”

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Griezmann je plakao prije šest tjedana, nakon što je Atletico Madrid izgubio u finalu Lige prvaka protiv Real Madrida, nakon što je promašio penal, lopta je udarila u prečku.

Ronaldo se tu noć posljednji smijao, gdje je postigao peti i finalni penal kako bi osiguraio treću Europsku titulu.

Griezmann je, međutim, taj koji je zarobio maštu na Euru 2016, a protiv Njemačke je pokazao svoj talenat, gdje je Francuska pobijedila 2-0 u polufinalnom susretu.

“On je sjajan igrač”, rekao je Francuski trener Didier Deschamps. “Na ovom euru bio je presudan za nas. On može postići gol i može pomoći drugima da postigne.”

Screenshot_5

Screenshot_6

UPLATI

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Oznake: