Rooney: Možemo igrati bolje

Dugogodišnji igrač engleske reprezentacije, Wayne Rooney smatra da je njegova reprezentacija spremna za predstojeće Europsko prvenstvo koje će se igrati u Francuskoj od 10. lipnja do 10. srpnja.

Wayne Rooney

Wayne Rooney je uvršten na konačni spisak kao jedan od tri napadača koji će putovati u Francusku.

Engleska je slavila protiv Portugala u prijateljskoj utakmici u četvrtak, a pobjedu ‘Tri lava’ donio je Chris Smalling u 86. minuti pogotkom glavom. Portugal je već u prvom poluvremenu ostao bez Brune Alvesa koji je dobio direktan crveni karton nakon nevjerovatnog starta na golgetera Tottenhama, Harryja Kanea.

“Pobijedili smo, ali kao i uvijek, nije bilo lako. Borili su se sa 10 igrača, i to se svima može desiti u nogometu. Držali smo se plana i dobili smo pobjedu. To je očito važno za nas. Mislio sam da smo bolja momčad, mislim da smo čak i ’11 na 11′ bolji tim.”, rekao je igrač Uniteda, Wayne Rooney.

Rooney je ipak svjestan da njegova reprezentacija može igrati bolje.

“Moramo igrati bolje, to znamo. Ali to je dobar znak da kada ne igrate tako dobro da opet slavite. Nismo imali puno šansi, bilo tko od nas. Napravili smo mnogo promjena u timu, ali pobijedili smno u tri utakmice, što je važno za tim, pogotovo za mladi tim kakav je naš.”, rekao je Wayne Rooney.

Rooney je počeo prijateljsku utakmicu protiv Portugala, kao i još dvojica napadača, Harry Kane i Jamie Vardy.

Engleska će na Europskom prvenstvu u Francuskoj igrati u grupi B sa Rusijom, Walesom i Slovačkom. Svoju prvu utakmicu igrat će protiv Rusije u Marseilleu.

[su_bet_at_home_euro2016]

Oznake: