Ruski huligani napali španjolske turiste izvan katedrale u Kolnu

Ruski huligani napali španjolske turiste izvan katedrale. Nasilje se nastavlja od strane ruskih huligana i proširilo se iz Francuske u Njemačku kada su ti isti huligani napali španjolske turiste izvan katedrale u Kolnu.

Ruski huligani

Sedam Rusa je prijavljeno da su bili uključeni u napade na tri španjolska turista – dva muškarca i jednu ženu. Jedan od muških žrtava je slomio nos.

Prema njemačkim medijima napadači su nosili rukavice i fantomke, a napali su turiste oko sedam sati navečer.

Civilna policija Njemačke je potrčala i spasila turiste, uhićeno je šest Rusa, gdje se izjavljeno da su u svojim 20-tim godinama. Jedan od napadača je uspio pobjeći.

Bet365 banner 300x250

Prema njemačkoj policiji, oni su bili na putu za aerodrom kako bi uhvatili let natrag u Moskvu.

[su_betathome5besplatno]

Otkriveno je da su imali ulaznice za utakmice Rusije protiv Engleske koja se igrala u Marseille-u, što je završilo sa engleskim navijačima koji bježe za vlastitu sigurnost nakon što su ih Rusi napali.

Izbijanje nasilja u Njemačkoj dolazi tokom deportacije skupine Rusa iz Francuske zbog sudjelovanja u nekim od najgorih nogometnih nereda koje su zadesile zapadnu Europu u posljednjih nekoliko godina.

UEFA, nogometno upravno tijelo u Europi, već je kaznilo Rusiju sa 150.000€ i izrekao uvjetnu diskvalifikaciju kao kaznu za nerede njihovih navijača u Marseille-u.

Rusija svoju sljedeću utakmicu igra protiv Velsa 20. lipnja.

Screenshot_43

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)