Santos: Neka Francuzi nastave sa pričom da je Portugal nezasluženo pobijedio

Izbornik reprezentacije Portugala Fernando Santos rekao je da je uvjeren da će njegovi nogometaši u finalu Europskog prvenstva protiv Francuske ispisati nove stranice povijesti.

Santos
“Ovo je prvo finale između Portugala i Francuske i ja sam uvjeren da će Portugal sutra sutra (nedjelja) ući u povijest. Želim Francuzi nastave s pričom da je Portugal pobijedio, iako to nije zaslužio, a mi da odšetamo s trofejom u rukama. Moja ekipa je od početka puna samopouzdanja”, rekao je Santos.

Portugal je u polufinalu Europskog prvenstva pobijedio Wales s 2:0, a Francuska je istim rezultatom pobijedila Njemačku, pa ih sutra na Stade de Franceu očekuje finalni meč.

Bet365 banner 300x250

“Francuska je pokazala kvalitetu protiv Njemačke. Oni pošutuju svakog rivala, ali su svakog pobijedili u svom stilu. Ne mislim da će imati isti plan igre sutra protiv nas. Mislim da će biti agresivni i da će pokušati nas dovedu pod pritisak”, rekao je on.

Santos je potom nahvalio svoj tim i dodao da njegovi fudbalri moraju pronaći strategiju kako da pobjede.

“Moja ekipa je mješavina mladosti i iskustva. Naša mladost će nam dati nepoštivanje i to kada pomiješamo s iskustvom koje imamo i koje je naviknuto na pobjede bi trebalo donijeti rezultat. Mislim da imamo sve što nam je potrebno nastaviti ono što radimo”, rekao je Santos.

Finale Europskog prvenstva između Portugala i Francuske igra se u nedjelju od 21:00 na Stade de Franceu.

2016-07-09 16_03_06-Portugal v France Euro 2016 Betting Odds _ Betfair

KLADI SE NA FINALE

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)