Sjeverna Irska produžila svoj rekord bez poraza protiv Slovačke

Sjeverna Irska produžila svoj rekord bez poraza protiv Slovačke. Sjeverna Irska će ići na Euro 2016, svog prvog u posljednjih 30 godina, sa najdužim nizom bez poraza od sva 24 tima nakon što su odigrali remi bez golova protiv Slovačke u Trnavi u subotu.

Sjeverna Irska produžila

Ekipa Michael O’Neill-a je sada neporažena u 12 utakmica, ali su pokupili nekoliko udaraca i modrica u konkurenciji, ako neuzubdljiv, to je završna prijateljska utakmica prije otvaranja Eura u Francuskoj sljedeći tjedan.

Branič Aaron Hughes, koji ima 36 godina, postao je prvi igrač Sjeverne Irske koji je odigroa 100 utakmica, kada je zamijenio ozlijeđenog Craig Cathcarta sa manje od pola sata od početka utakmice.

[su_bet_at_home_o_la_la]

U fizičkom prvom poluvremenu zadnja trojka Jonny Evans, Gareth McAuley i Cathcart također su primili udarce.

Napadač Kyle Lafferty je zatim šepajući napustio teren deset minuta nakon što je počelo drugo poluvrijeme, iako je to izgledalo samo zbog predostrožnosti, jer je njihov prvi susret protiv Poljske na Euru 2016 za osam dana.

Slovačka, koja igra protiv Velsa 11. lipnja u otvaranju skupine B, je bila bolja u prvom pouvremenu sa Vladimir Weissom, Patrik Hrosovsky i Robert Makom.

Oznake: