Slaven Bilić vjeruje u uspjeh hrvatske reprezentacije na Europskom prvenstvu

Bivši izbornik hrvatske, a sada trener engleskog kluba West Ham, Slaven Bilić trenutno se nalazi u Međugorju gdje je, kako kaže, došao napuniti duhovne baterije. Bilić je novinarima u Mostaru rekao kako vjeruje u uspjeh hrvatske reprezentacije na Europskom prvenstvu.

Slaven Bilić

Bilić je također otkrio koje nogometne veličine imaju riječi hvale za Hrvatsku koja je slavila u dvije od tri utakmice u grupnoj fazi. Hrvatska je prvo savladala Tursku, a onda i aktuelnog europskog prvaka Španjolsku.

“Nogometne veličine poput Matheusa, Ferdinanda i drugih ističu kako i dalje na papiru Hrvatska nije favorit ali da je do sada pokazala najbolju igru. Rekli su da tako dobro igramo da je sve moguće”, izjavio je Bilić za bosanskohercegovačko izdanje Večernjeg lista.

Slaven Bilić isto tako ima sve najbolje riječi i za izbornika hrvatske reprezentacije, Antu Čačića.

“Mi smo jaki u glavi, jaki na terenu jaki u svemu. Momčad se odlično i vodi. Čačić je tu iznimno pametan, on to njeguje i to se treba njegovati”, rekao je Bilić koji nije želio komentirati predstojeći susret s Portugalom uvažavajući izbornika Čačića koji, prema njegovim riječima, odlično vodi momčad s klupe.

[su_bet365_euro2016_copy]

Medijima je otkrio i zašto je baš došao u Međugorje.

“Iako su ovo naše osobne stvari, moram reći kako sam ovdje došao na molitvu i kako bih mirom i napunio svoju i obiteljsku dušu. Međugorje mi mnogo znači glede toga”, rekao je Bilić koji će 1. srpnja u Londonu obaviti prozivku svoje momčadi West Hama.

Oznake: