Srna: Ostavit ćemo srce na terenu protiv Češke

Reprezentativac Hrvatske, Darijo Srna koji je bio u Metkoviću na pogrebu svoga oca, dan prije dvoboja sa Češkom vratio se u stožer hrvatske reprezentacije u Deauvilleu u Normandiji. Srna se potom obratio medijima, te otkrio svoja očekivanja od utakmice protiv Češke.

Srna

Srna se također svima zahvalio za podršku, pogotovo onima iz reprezentacije i saveza, koji su uz njega bili iz sata u sat. Dodao je da je i od navijača dobio bezbroj poruka, te je rekao da će ispuniti očevu posljednju želju.

“Bio je to jako težak trenutak za mene i moju obitelj. Htio bih se zahvaliti od srca svim ljudima koji su bili uz mene i moju obitelj u ovim teškim trenucima, pogotovo onima iz reprezentacije i saveza, koji su odmah pomogli i bili uz mene iz sata u sat. Dobio sam bezbroj poruka od navijača, hvala puno i njima. Spreman sam, a svi znaju kakva je bila želja mog oca, da se vratim igrati za Hrvatsku. On je najsretniji kada sam ja na terenu i igram nogomet, pogotovo za reprezentaciju, a izbornik će odlučiti o najboljih i najspremnijih 11”, ispričao je Srna u Saint Etienneu.

Srna je par riječi posvetio i češkoj reprezentaciji. Legendu Češke, Tomaša Rosickog uporedio je sa Lukom Modrićem, te im je pohvalio krilne igrače.

“Češka ima svog Luku Modrića, to je Tomaš Rosicky. U protunapad izlaze s četvoricom ili petoricom, imaju brza krila i dobre prekide, dobro su zatvarali i Španjolce, a imaju i odličnog trenera koji ih homogenizira. Međutim, ponovimo li partiju protiv Turske, s pravom se možemo nadati dobrom rezultatu. Na papiru smo bolji nego 1998. godine, ali to ne znači da ćemo uzeti medalju. Na nama je izaći, igrati nogomet, ali u nogometu ne pobjeđuje uvijek bolji, zato i jest toliko interesantan. Mi ćemo na terenu ostaviti srce”, nastavio je.

[su_bet_at_home_o_la_la]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[/su_bet_at_home_o_la_la]

Za kraj je pohvalio i podršku hrvatskih navijača na Parku prinčeva protiv Turske.

“Ponašali su se kako se pravi navijači trebaju ponašati, bili su borbeni i treba ih pohvaliti. Napravili su nam fantastičnu atmosferu protiv Turaka”, zaključio je kapetan.

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)