Što je Ivan Perišić rekao talijanskom novinaru poslije utakmice protiv Španjolske?

Što je Ivan Perišić rekao talijanskom novinaru poslije utakmice protiv Španjolske? Sinoć je hrvatska reprezentacija napravila veliki spektakl i ostvarila važnu pobjedu protiv Španjolske i završila prva u skupini D.

Što je Ivan Perišić

Talijani su očekivali da Hrvatska završi na drugom mjestu, jer bi tada protiv njih igrali u osmini-finala, ali očekivanja nisu ispunjena. Hrvatska je savladala Španjolce i tako ih gurnula u duel protiv Italije koja je u odličnoj formi na ovogodišnjem Euru u Francuskoj.

Nitko nije očekivao da Italija bude ovako dobra. Glavni favoriti su bili Španjolska, Belgija, Engleska, Njemačka i domaćin Francuska. Čak nitko nije sanjao ni da će Hrvatska biti prva u skupini D, iznad Španjolske.

Bet365 banner 300x250

Nakon sinoćnje utakmice Ivan Perišić je talijanskom novinaru rekao: “Italija bi trebala biti zahvalna što ne igra protiv Hrvatske.”

[su_italija_irska]

Osmina-finala je zagarantovana za Italiju, ali su očekivali Hrvatsku u toj fazi takmičenja, jer su mislili da bi ih lagano prošli, ali izvanredna pobjeda na Španjolskom ih je pogodila.

Perišić je postigao gol, na radost Intera, gdje Tuttosport izvještava da ga oni sada mogu cijeniti na 30 milijuna eura.

“Već sam rekao talijanskom novinaru. Italija bi trebala biti zahvalna što ne mora igrati protiv Hrvatske”, rekao je 27-godišnjak nakon sinoćnje utakmice. “Neću govoriti o mojoj budućnosti sada. Sve što želim i o čemu razmišljam sada, je Hrvatska i Euro 2016.”

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)