Šuker: “Imamo deset mjesta za njih, ali nitko ne dođe. Sramota!”

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Davor Šuker prisustvovao je jučerašnjoj utakmici hrvatske reprezentacije na Europskom prvenstvu u St. Etienneu protiv Češke. Šuker je nakon utakmice za medije rekao da je razočaran zbog divljanja hrvatskih ‘navijača’ na stadionu Geoffroy Guichard, te je dodao kako ih UEFA neće izbaciti sa Europskog prvenstva, iako mnogi nagađaju takvo nešto.

Davor+Suker+Soccerex+Americas+Forum+Day+1+MducBCv2I7Ll

“Nije ovo prvi puta, već deset godina događaju nam se ovakve stvari. Povijest je nažalost takva, sjetite se Milana, Poljuda i svastike. Na našim greškama očito nitko ne uči. Ni država, ni politika, ni institucije ne žele riješiti ovaj problem,” kazao je Šuker.

Šuker je optimističan povodom kazne UEFE koja je odmah nakon utakmice pokrenula disciplinski postupak, te se čeka konačna odluka, a sigurno je da će novčana kazna biti enormna.

Bet365 banner 300x250

“Neće nas izbaciti, ponovno će nas kazniti. Mi ćemo platiti, ali ćemo i dalje pozivati ljude da dođu na naše utakmice,” kazao je Šuker osvrnuvši se i na odnos politike prema reprezentaciji.

[su_betathome5besplatno]

Ono što je Šukera posebno razočaralo jeste odnos vladajućih prema reprezentaciji. Naveo je primjer Njemačke, te odnos njihovih političara prema ‘Elfu’. Dodao je da imaju deset mjesta za članove Vlade na stadionu, ali nitko ne dođe.

“Pa tko je iz Vlade bio na nekoj od utakmica? Imamo po deset mjesta za predstavnike Vlade na stadionu, a nitko ne dođe. Pogledajte tko je iz Njemačke na utakmici i kakav odnos imaju prema svojoj reprezentaciji. Ovo je sramota,” naglasio je predsjednik HNS-a.

Podsjetimo, Hrvatska je na današnjoj utakmici protiv Češke u slučaju pobjede mogla teoretski osigurati plasman u osminu finala, ali to se nije dogodilo.

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)