Švedska će osvojiti Euro 2016, a evo i zbog čega, tvrdi Ibrahimović

Švedska će osvojiti Euro 2016, a evo i zbog čega, tvrdi Ibrahimović. Zlatan Ibrahimović je napravio podebljanu tvrdnju da će Švedska uzeti glavnu nagradu na Europskom nogometnom prvenstvu ovog ljeta u Francuskoj.

Švedska će osvojiti

Samouvjereni napadač je napravio svoje predviđanje nakon što je čuo Švedsku službenu pjesmu za turnir, ‘Moj tim’, koja je objavljena u petak ujutro.

“Sada imamo pjesmu koja će nam osvojiti Europsko prvenstvo”, rekao je za službenu Facebook stranicu švedske reprezentacije, i nastavio: “Čuo sam je, a sada mogu reći, ova pjesma je već osvojila euro. Sada ćemo ga mi osvojiti”, dodao je Zlatan.

34-godišnjak, koji postaje slobodan agent u lipnju, već je povezan s nekim od najvećih klubova na svijetu, pozdravio je i kvalitetu pjesme, dok je u isto vrijeme kopao po drugim švedskim glazbenicima, posebice one koji su sudjelovali u Eurosongu.

“Ovo nije Melodifestivalen pjesma”, rekao je Ibrahimović i nastavio: “Ne, ne i ne. Ovo je pravi posao. Uz svo poštovanje prema drugima, oni su u redu, ali to je na mojoj razini. Sada govorimo.”

“Razumijem da je pjesma završena kako bi se mogao koristiti hashtag #MittTeam (moj tim), ali to nije posebno dobro,” napisao je Tobias Nolervik.

“Ovo je definitivno buduća klasika, ali nažalost na pogrešan način”, dodao je Nikko Von Prag.

[su_sportingbet_euro2016]

“Slažem se sa ostalim komentarima. Nisam mogao to učiniti kroz cijelu stvari. Grozno”, rekao je Anette Lofstedt.

Više pozitivnog razmišljanja će biti potrebno u lipnju ove godine, ako Švedska namjerava ispuniti čudesno predviđanje Ibrahimovića u Francuskoj. Najviše su završili na Europskom prvenstvu 1992. godine kada su bili četvrti, kada je u turnir bilo uključeno samo osam timova. Ovo ljeto je za veliku razliku uključeno 24 ekipe. Švedska želi napraviti veliki napredak.

Što se tiče uspješnosti pjesme ‘Moj tim’, ispod možete poslušati i sami prosuditi koliko je dobra i da li je Ibrahimović u pravu.

Oznake:

Share This