Tko je ključni igrač za reprezentaciju Sjeverne Irske?

Tko je ključni igrač za reprezentaciju Sjeverne Irske? Bivši napadač Sjeverne Irske David Healy je podržao Kyle Laffertyja i rekao da će on impresionirati u Francuskoj i zatvoriti taj jaz na svom gol rekordu na Euru 2016.

Tko je ključni

28-godišnjak je zabio sedam puta u kvalifikacijama i pomogao ekipi Michael O’Neill-a da dođu do prvog velikog turnira od 1986. godine, a unatoč tome što nije baš impresionirao u Norwichu ove sezone, on će nositi nade svoje zemlje na ramenima u Francuskoj.

Međutim, ispod tog klauna sa maskom, Healy je prepoznao talent i pohvalio O’Neilla za pozivanje Laffertyja u reprezentaciju.

“On ima sav talenat ovog svijeta. On je međunarodni talenat i znam to, jer sam igrao snjim u Sjevernoj Irskoj te smo proveli 13 mjeseci u Glasgowu u Rangersima”, rekao je Healy.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

“On je bio onaj kojeg je Michael okrenuo na bolje. Imao je razočaravajuću sezonu, a zatim je razgovarao sa Michaelom. On mu je svjesno objasnio njegove odgovornosti i možete odmah vidjeti promjene u Kyle-ovom stavu.”

“On je bio velika i uspješna priča, postigao je sedam golova u kvalifikacijama i bio jedan od glavnih razloga zašto je Sjeverna Irska otišla u Francusku na Euro 2016.”

“Kyle će uživati na Euru, on je u formi i bez ozljeda, a može biti i strijelac. Sjeverna Irska treba ići tamo bez ikakvog pritiska i nadamo se da će uživati.”

“To je prvi put da se ekipa iz petog lonca kvalifikuje kao prva u skupini, tako da bi trebali biti puni samopouzdanja.”

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)