Tottenham i Leicester City se bore za zvijezdu Islanda

Tottenham i Leicester se bore za zvijezdu Islanda. Islandska eksploatira na Euru 2016 je zaradila dosta hvale i divljenja, a prema nedavnom izvješću iz Guardiana, Tottenham i Leicester su zainteresovani za potpisivanje Ragnara Sigurdssona nakon njegovih impresivnih nastupa u Islandovoj vožnji do četvrtfinala Eura 2016.

Tottenham

Sa nogometom u Ligi prvaka ove sezone, Claudio Ranieri je nestrpljiv dodati dubinu i kvalitetu u svoju momčad, a Leicesterov menadžer je u potrazi za obrambenim pojačanjima koji će se natjecati sa prvim izborom, Wes Morganom i Robert Huthom, zajedno sa novim pojačanjem Luis Hernandezom koji se pridružio u slobodnom transferu iz Sporting Gijona.

U međuvremenu Tottenham je želio također da doda dubinu svojoj zadnjoj liniji, s Toby Alderweireldom, Jan Vertonghenom, a austrijanski internacionalac Kevin Wimmer im je sada jedina seniorska opcija.

Oba kluba su zagrizla za Ragnar Sigurdssona i vide ga kao idealnog kandidata, koji će ih koštati oko pet milijuna eura iz Krasnodara.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Sigurdsson se istakao u Francuskoj i bio je igrač utakmice u povijesnoj pobjedi protiv Engleske (2-1) u ponedjeljak nakon što je zabio gol za izjednačenje i prikazao nevjerovatno impresivan zapovjednički nastup u srcu obrane Islanda.

Sigurdssonu će vjerovatno biti svejedno u koji će klub otići, ali će pružiti odličnu zamjenu s obzirom na njegove nastupe u posljednja tri tjedna.

Oznake: