Tri igrača koje treba posmatrati na današnjim utakmicama Eura

Tri igrača koje treba posmatrati na današnjim utakmicama Eura. Danas imamo tri utakmice na rasporedu na Europskom prvenstvu kako ekipe žele da rezervišu svoje mjesto u nokaut fazi.

Tri igrača koje

Italija igra protiv Švedske u Toulouseu sa Antonio Conte-om koji želi ostati na vrhu skupine E. Dok se Hrvatska i Španjolska sastaju sa Češkom Republikom u Saint Etienne-u i Turskom u Nici.

Talijani su pobijedili Belgiju što je bilo impresivno s obzirom da je Belgija bila favorit od početka i sada će biti u potrazi da ponove takav nastup i rezultat protiv Švedske ekipe koja je možda bila sretna što je dobila bod protiv Republike Irske. A sada će ima trebati puno više ako žele da sruše Italiju.

Hrvatska bi mogla imati dovoljno sposobnosti da pobijedi Češku Republiku nakon što su pobijedili uvodnu utakmicu protiv Turske, ali Turci su predstavljali dobru prijetnju u prvoj polovici tog susreta. Ako Češka bude igrala kao što su protiv Španjolske, defanzivno, onda bi Hrvatska mogla imati pune ruke posla. A Španjolska će gledati da svoju dominaciju pretvori u golove, a ne kao što su se oslonili na gol Gerarda Pique u kasnim minutama protiv Češke u prvoj utakmici.

[su_betathome5besplatno]
Tri igrača koja bi trebalo posmatrati na današnjim utakmicama:

Emanuele Giacherini

Nakon što je neka vrsta autsajdera u Sunderlandu bivši napadač Juventusa izgleda kao da bi mogao biti zvijezda u ovoj ekipi Italije tijekom ovog prvenstva. Nastup koji je pokazao protiv Belgije bi mogao kopirati na ovaj današnji nastup.

11

Zlatan Ibrahimović

Točno je da nije pokazao ono najbolje u utakmici protiv Republike Irske – iako je imao masivnu ulogu u Ciaran Clarkovom autogolu koji je osigurao da Švedska uzme bod u svojoj skupini E.

33

Pedro

Španjolski i Chelseajev napadač izgleda kao da je u potrazi za povratkom u Barcelonu ovog ljeta. Bio je kasna zamjena na otvaranju protiv Češke. S obzirom na nedostatak dobre forme u napadu, Pedro će imati šansu da se dokaže.

22

Oznake: