Utakmica protiv Rusije bi mogla biti prekretnica karijere za Mareka Hamšika?

Veznjak Napolija i slovačke reprezentacije, Marek Hamšik nakon sjajne partije protiv Rusije na Europskom prvenstvu dobija ponude brojnih europskih velikana. Agent ovog slovačkog igrača tvrdi da je njegov telefon jedva prestao zvoniti jer su, nakon utakmice protiv Rusije, mnogi klubovi zainteresovani za Hamšika.

utakmica

Kapetan Napolija postigao je prvi gol za Slovačku protiv Rusije u pobjedi od 2-1 na stadionu u Leilleu, što bila prva pobjeda Slovačke na ovogodišnjem Europskom prvenstvu. Nakon utakmice, izbornik slovačke Jan Kozak rekao je da 28-godišnji veznja zaslužuje veći klub, jer je Napoli premali klub za njega.

No, Hamšik je rekao da se nada da će ostati u Seriji A, a u Napoliju je od 2007. godine, ali njegov menadžer Juraj Vengelos rekao je da je sve moguće jer je do kraja Europskog prvenstva ostalo još dosta.

“Nakon utakmice protiv Rusije imao sam nekoliko telefonskih razgovora. Neću biti specifičan u ovom trenutku jer Marek ima ugovor sa Napolijem. Njegova vrijednost je već bila visoka, i to se sigurno neće promijeniti, pogotovo nakon dvije utakmice na Europskom prvenstvu. Uvijek ima ponuda.”, rekao je agent.

“Njegova naknada može biti veća ili manja od 35 milijuna eura, no na kraju bi to moglo biti nevažno, jer sve ovisi o uvjetima Napolija. Komentari Kozaka? On je pokrenuo lavinu. Imao sam puno telefonskih razgovora sa napuljskim novinarima.”, riječi su Juraja Vengelosa, agenta Mareka Hamšika.

[su_slovacka__engleska_netbet]

“Ja sam im rekao da Napoli nije mali klub – Marek je mogao napustiti klub i prije, ali on je ostao uz klub, rekao sam im.”, završio je agent.

Marek Hamšik ima ugovor sa Napolijem još dvije godine, no u slučaju da zainteresovani klub bude spreman platiti otkupninu, duljina preostalog ugovora neće predstavljati nikakav problem.

Oznake: