Veliki problemi za Irce: Kapetan bi mogao propustiti Euro 2016

Veliki problemi za Irce. Kapetan bi mogao propustiti Euro 2016. Robbie Keane nije dostupan za utorak i prijateljsku utakmicu protiv Bjelorusije, a njegova ozljeda zadnje lože bi mogla prisiliti Martin O’Neilla da ga isključi iz svoje momčadi od 23 igrača.

Veliki problemi za Irce

Dok se približava trenutak kada će Martin O’Neill objaviti svoju konačnu momčad za Euro 2016., Irska će možda pretrpjeti demoralizirajući udarac nakon što se njihov kapetan Robbie Keane ozljedio na treningu u subotu ujutro.

Udarac je dovoljan da 35-godišnjak propusti prijateljsku utakmicu protiv Bjelorusije u utorak, sa zabrinutošću da li će on biti u potpunosti spreman ili ne u Francuskoj na vrijeme.

Od O’Neill sa očekuje da imenuje svoju konačnu momčad ubrzo nakon prijateljske utakmice i on će morati donijeti tešku odluku oko toga da li želi riskirati ili ne sa Robbie Keanom.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

“On prilično brzo ozdravi”, rekao je O’Neill. “Robbie kaže i sam da brzo zacjeljuje. On je kapetan tima, želimo da on bude tamo. Vi bi ga željeli tamo.”

“Ne smeta nam rizikovanje sa jednim ili dva igrača. Ali ne želite da se ide sa mnoštvom igrača gdje je njihova sposobnost zabrinjavajuća. To ne bi bilo dobro za svakoga. Nadam se da rizik nije tako veliki.”

Keane-ova ozljeda predstavlja samo još jednu glavobolju za Martin O’Neilla, a Bournemouthov veznjak Harry Arter je također napustio trening šepajući, a zatim i Evertonov James McCarthy je u mogućnosti trenirati sam.

Irska će biti u nadi da će se njihova momčad vratiti u punu snagu do trenutka kada igraju u Švedskoj u njihovom otvaranju na Euru 2016 13. lipnja.

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)