Vjerujem da ćemo osvojiti ovo Europsko prvenstvo, tvrdi Courtois

Vjerujem da ćemo osvojiti ovo Europsko prvenstvo, tvrdi Courtois. Belgijski vratar Thibaut Courtois je uvjeren da njegova reprezentacija ima ono što je potrebno da osvoji Europsko prvenstvo u Francuskoj.

Vjerujem da ćemo

Thibaut Courtois je optimističan glede šansi Belgije za pobjedu na Euru 2016.

Marc Wilmots-ova ekipa je na drugom mjestu FIFA-ine rang liste iza Argentine i smatraju se jednim od favorita za osvajanje nadolazećeg natjecanja u Francuskoj.

Courtois vjeruje da oni imaju ono što im je potrebno da bi osvojili to natjecanje, ali moraju čvrsto ići korak po korak kako bi se sve posložilo.

“Ja se jako veselim ovom turniru. To je drugi za našu generaciju, nakon Svjetskog prvenstva, kada smo došli do četvrt-finala, osjetili smo da možemo bolje”, rekao je vratar za web stranicu Chelseaja.

“Nadamo se da ćemo i ove godine otići daleko, ali moramo ići korak po korak i svaku utakmicu igrati kao da je finale. Ako pobijedite prvu utakmicu osjećate se u dobrom raspoloženju i spremni ste da uradite velike stvari. Ponekad je sreća ta koja vam pomogne, a ponekad ne.”

[su_bet_at_home_o_la_la]

Belgija se susreće sa Italijom u svojoj prvoj utakmici, zatim Švedskom i Republikom Irskom u skupini E, a Courtois osjeća da su oni nedvojbeno najjača ekipa u svojoj skupini, čak i ako je rekao da neće biti lahko.

“Imamo tešku skupinu. Italija je jaka konkurencija. Uvijek je teško igrati protiv njih,” dodao je Courtois.

“Švedska je opasna ekipa kao i Irska koja se dobro brani, ali mi moramo tražiti prostor i nastaviti ovu plovidbu ka finalu, jer smo ekipa koja voli imati posjed i mislim da ćemo naći taj potrebni prostor za davanje što više golova na ovom prvenstvu.”

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)