Zvijezda francuske reprezentacije ipak neće igrati na Euru 2016

Zvijezda francuske reprezentacije ipak neće igrati na Euru 2016. Francuski branič Raphael Varane je isključen sa Eura 2016 zbog ozljede zadnje lože.

Zvijezda francuske reprezentacije

23-godišnjak je pretrpio problem tijekom treninga sa svojim klubom Real Madridom, koji se priprema za finale Lige prvaka preko vikenda i skeniranje je pokazalo povredu drugog stupnja.

Trener Francuske Didier Deschamps pozvao je Adil Ramija u ponedeljak kao pokriće i Sevillin branič će sada zauzeti svoje mjesto u francuskoj momčadi od 23 igrača koja će igrati na Euru 2016.

Izjava na internet stranici Francuske nogometne federacije glasi: “Klinički pregledi i MRI je u utorak ujutro u bolnici u Rambouilletu u svakom pogledu potvrdio početnu dijagnozu medicinskog osoblja Real Madrida, naime poderana lijeva zadnja loža drugog stupnja.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

“Didier Deschamps je odlučio da ne zadrži Raphael Varane-a za Euro 2016. Kao rezultat toga, trener je donio odluku da se integriraju Adil Rami u popisu od 23 igrača.”

Nakon što je izostavljen iz originalne momčadi 12. svibnja, Rami je bio kritičan prema Deschampsu – koji je izjavio u vrijeme kada je bio odabran u najboljem timu, a ne čisto zbog najboljih pojedinaca.

“Osjećam se kao da govori da ja nisam dobar čovjek, da sam huligan”, rekao je Rami za Radio Monte Carlo prošlog petka.

“Ako govorimo o nogometu, ne vidim zašto ja ne idem na Euro.”

Domaćini Francuska svoj Euro započinju protiv Rumunjske na Stade de France 10. lipnja.

Oznake: