Zvijezde talijanske reprezentacije podvrgnuti doping testu

Zvijezde talijanske reprezentacije podvrgnuti doping testu. Sa turnirom koji je samo šest dana daleko od nas, dužnosnici UEFA-e posjetio je Azzurre u Coverciano trening kampu za obavljanje rutinske provjere.

Zvijezde talijanske

Brojni igrači Italije bili su podvrgnuti doping testu prije Europskog prvenstva u petak ujutro nakon što ih je posjetio tim liječnima UEFA-e.

Rutinski postupak dolazi dok trener Antonio Conte, koji će ostaviti svoju ulogu u talijanskoj reprezentaciji i preuzeti Chelsea nakon ovoljetnog spektakla, priprema ekipu za posljednju prijateljsku utakmicu protiv Finske u ponedjeljak.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Bivši Juventusov taktičar Conte je održao video trening u kojem je grupa ‘brusila’ taktiku za utakmicu u Veroni, dok je italijanska postava postigla 13 puta protiv Empoli Primever-e u svom Coverciano kampu, gdje pokušavaju da rade na nizu taktičkih bodova pred turnir.

Azzurri svoj Euro 2016 u Francuskoj počinju protiv jednih od favorita za osvajanje, a to je Belgije 13. lipnja, prije nego se okrenu Švedskoj četiri dana k asnije u Toulouseu, a zatim zatvoriti grupnu fazu protiv Martin O’Neilla i njegove Irske 22.lipnja.

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)