Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Cüneyt Çakır

Cüneyt Çakır je turski nogometni sudac rođen 23.11.1976. godine u najvećem Turskom gradu Istanbulu. Ovaj sjajni sudac nalazi se u elitnoj kategoriji sudaca, pa je stoga jasno kako se nalazi na popisu sudaca za Europsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine. Njegovi pomoćnici na ovom natjecanju će biti Bahattin Duran, Tarık Ongun i Mustafa Emre Eyisoy. Dodatni suci iz Turske biti će: Hüseyin Göçek i Barış Şimşek.

Cüneyt Çakır

Cüneyt Çakır

Cüneyt Çakır spada među najbolje svjetske suce, a njegova karijera prepuna je sjajnih natjecanja i utakmica na kojima je sudio. Svoju karijeru započeo je 2001. godine od kada sudi Tursku Süper Ligu. Osim što sudi sve najvažnije susrete u Turskoj, već ima blizu 30 utakmica u Ligi prvaka, a 2015. sudio je  i finale. Također sudio je Europa ligu, kao i finale Svjetskog prvenstva za klubove.

[su_euro_soccer_bonus]

U internacionalinim susretima najprije je sudio Svjetsko prvenstvo do 20 godina u Kolumbiji, a nakon toga EURO 2012. gdje mu je pripalo i finale. Osim toga sudio je i niz kvalifikacijskih, kao i prijateljskih susreta reprezentacija.

Najvažniji susreti koje je Cüneyt Çakır vodio bili su: finale Lige prvaka (2015.), turski superkup (2016.) i (2013.), finale SP za klubove (2013.) i turski kup (2013.).

Statistika:

2016-05-17 00_17_21-WorldReferee.com - referee - Cüneyt Cakir - stats

Oznake:

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?