Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Nicola Rizzoli

Nicola Rizzoli je talijanski nogometni sudac rođen 5.10.1971. godine u mjestu Mirandola. Ovaj sjajni sudac nalazi se u elitnoj kategoriji FIFA sudaca, a u ovom trenutku je možda i ponajbolji svjetski sudac, što potvrđuju utakmice i natjecanja na kojima sudi. Ove godine ponovno će suditi na velikom natjecanju Europskom prvenstvu u Francuskoj. Njegovi pomoćnici biti će Elenito Di Liberatore, Mauro Tonolini i Gianluca Cariolato. U timu koji vodi na EURO s njime će biti i sudački dvojac: Luca Banti i Antonio Damato.

Nicola Rizzoli

Nicola Rizzoli

Rizzoli je svoju karijeru započeo još 1998. godine u nižim talijanskim ligama, da bi od 2001. godine počeo suditi Serie A. Na FIFA listu stigao je 2007. godine. Iza ovog suca su sjajne utakmice, pa je tako u Serie A odsudio preko 200 susreta, a u Ligi prvaka je na 36 susreta. Uz to u Europa ligi i bivšem UEFA Cupu skupio je preko 10 nastupa. U svojoj domovini sudio je najvažnije susrete kao što su Supercup 2012. godine i finale kupa 2010. godine. U klupskom nogometu sudio je sve najveće susrete, pa je tako sudio finale Europa lige 2010. i finale Lige prvaka 2013. godine.

[su_euro_soccer_bonus]

Na internacionalnoj razini također ima sjajna dostignuća, pa je tako sudio mnoštvo prijateljskih, ali i kvalifikacijskih susreta za EP i SP. Od turnira sudio je na onim manjima kao što su SP-20 2013., ali i na najvećim kao što su Europsko prvenstvo 2012. i Svjetsko prvenstvo 2014. gdje je doživio najveći trenutak karijere sudeći finale.

Statistika:

statistika

Oznake:

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?