Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Sergey Karasev

Sergey Karasev je ruski nogometni sudac rođen 12.6.1979. godine u Moskvi. Nalazi se u elitnoj grupi sudaca FIFE i zbog toga će se ovog ljeta naći na popisu sudaca za Europsko prvenstvo u Francuskoj. Na EURU će mu pomoćnici biti Anton Averyanov, Tikhon Kalugin i Nikolai Golubev. Kao dodatni suci u njegovom timu putovati će dvojac: Sergey Lapochkin i Sergey Ivanov.

Sergey Karasev

Sergey Karasev

Sergey Karasev kao najbolji ruski sudac u ovom trenutku sudi gotovo sve najvažnije susrete u svojoj domovini. Karijeru je započeo 2006. godine, a na listu FIFA sudaca stiže 2010. godine. Iskustvo je skupljao kroz sve rangove ruskog prvenstva, a nakon toga sudio je i više od 10 susreta u Ligi prvaka i Europa ligi. U klupskom nogometu ipak dvije najvažnije utakmice su mu finale ruskog kupa 2014. i finale ruskog superkupa 2013. godine.

[su_bet365_euro2016_copy]

Na internacionalnom planu ovaj sudac je sudio prijateljske susrete i kvalifikacije za EURO u Francuskoj. Od turnira sudio je na EP-21 2015 godine gdje su mu pripala tri susreta. Ipak ovo Europsko prvenstvo biti će najveće natjecanje za njega u dosadašnjoj karijeri.

Statistika:

statistika

Oznake: