Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Willie Collum

Willie Collum je škotski sudac rođen u Glasgowu 18.1.1979. godine. Pripada elitnoj kategoriji sudaca, pa će zbog toga naći svoje mjesto na Europskom prvenstvu u Francuskoj 2016. godine. Njemu će na ovom velikom natjecanju asistirati Damien MacGraith iz Irske, te Francis Connor i Douglas Ross iz Škotske. Osim njih kao dodatni suci u ovom timu biti će: Bobby Madden i John Beaton.

Willie Collum

Willie Collum

Ovaj škotski djelitelj pravde iza sebe ima vrlo mnogo iskustva iako nema predugu karijeru. U Škotskom prvenstvu sudi od 2000. godine, a na listi FIFA sudaca je od 2006. godine. U svojoj domovini sudio je sve najvažnije utakmice, kao i sva natjecanja. U Europskim natjecanjima je sudio Europa ligu i Ligu prvaka, te naravno kvalifikacije za ta natjecanja. Posebnu čast ovaj sudac imao je kada mu je povjereno vođenje Europskog superkupa.

[su_euro_soccer_bonus]

Osim toga ovaj sudac ima i bogato iskustvo kada su u pitanju reprezentativni susreti. Među ostalim sudio je EP za mlađe kategorije, ali i kvalifikacije za Europsko prvenstvo kako za mlađe uzraste tako i za seniorske reprezentacije.

Statistika:

statistika

 

Oznake:

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?