Pavel Královec

Pavel Královec je češki sudac rođen 18.8.1977. godine u tadašnjoj Čehoslovačkoj. Ovaj sudac ima vrlo dobru reputaciju, pa samim time sudi vrlo važne susrete pod okriljem UEFE. Ove godine suditi će na Europskom prvenstvu u Francuskoj, a pomoćnici na tom natjecanju će mu biti Roman Slyško, Martin Wilczek i Tomas Mokrusch. Osim njih u njegovom timu naći će se i dvojac dodatnih sudaca: Peter Ardeleanu i Michal Patak.

Pavel Královec

Pavel Královec

Královec je svoju sudačku karijeru započeo 2004. godine, a na FIFA listu sudaca stigao je već 2005. godine. U svojoj karijeri vodio je više od 15 susreta u Ligi prvaka, više od 20 susreta u Europa ligi, te naravno sve najvažnije susrete u svojoj zemlji – Češkoj.

Euro Soccer BONUS

Kada su u pitanju internacionalni susreti iskustvo je skupljao u prijateljskim dvobojima reprezentacija, ali i kvalifikacijama za Europsko i Svjetsko prvenstvo. Kada su u pitanju turniri Pavel Královec je sudio na Olimpijskim igrama, EP-19 2007., SP-17 2011. i 2013. Predstojeći EURO će ipak biti najveće natjecanje za ovog sjajnog suca.

Statistika:

statistika

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)