Dobrodošli na Svijet Kladjenja Forum

Postanite član Svijet Kladjenja foruma, najveće kladioničarske zajednice na ovim prostorima, kako bi mogli potpuno besplatno pristupiti analizama utakmica, kvalitetnim informacijama, greškama kladionica te sudjelovati u raspravama.

Sportingbet nagradna igra

Donosimo Vam specijalnu nagradnu igru u suradnji sa Sportingbet kladionicom!

  • Posts

    • Nekako umjetno napravljen?? Aludiraš na to da su ostali igrači s toura protiv kojih je igrao uključujući Nadala u finalu AO rekli: "ma ko ga jebe, pustit ću ga da pobijedi to je dobro za sport" ili nešto slično. Ajde da si spominjao neko namještanje ili pogodovanje na nekoj futures razini, ali ovo stvarno nema smisla
    • Federer je svakako motiviran za ovaj turnir jer u monte carlu najvjerovatnije ne nastupa i svu snagu ce usmjeriti na ovaj turnir. Druga stvar sto smrdi je da ovaj povratak federera nekako umjetno napravljen. Odnosno svima on odgovara na vrhu zbog svoje popularnosti itd. Tako da svakako nikako ne bih igrao protiv federera tamo negdje do wimbledona, odnosno ne bih igrao protiv njega ovako rano u turniru protiv njega bas zbog toga.
    • Sudar 2 moja omiljena tenisača, najboljeg u povijesti, i tenisača koji da je bio zdrav imao bi bar 3-4 GS više. Ovo za motivaciju se ne slažem baš, mislim da je itekako motiviran pogotovo jer je ovo jedan od jačih turnira, zaostaje na masters turnirima za đokovićem i nadalom. S tipom se slažem, koeficijent sugurno ima value, osobno bih postavio 2.50 na delpa. Ja preskačem ovaj meč ali 1.40 na rogera je premalo. Del potro može dobiti svakoga.
    • Federer - Del Potro 2 Koef: 3,20 U ovo sam poprilicno siguran...Federer je igrac za velike turnire, osvojio je prosli turnir i ne vjerujem da je toliko motiviran za ovo ...Del Potro će biti nabrijan brutalno i ovo cu sigurno odigrati na srednji ulog
  • Teme