Dobrodošli na Svijet Kladjenja Forum

Postanite član Svijet Kladjenja foruma, najveće kladioničarske zajednice na ovim prostorima, kako bi mogli potpuno besplatno pristupiti analizama utakmica, kvalitetnim informacijama, greškama kladionica te sudjelovati u raspravama.

Nogomet

Sign in to follow this  
Followers 0

Olimpijske igre u nogometu za muškarce na rasporedu su od 3.-20.8. Nastupit će 16 reprezentacija

Sign in to follow this  
Followers 0
 • Posts

  • Evo i linkova za Live stream utakmica: Manchester City - Monaco HD Bayer Leverkusen - Atletico Madrid HD HRT i druge TV kuće nažalost nisu mogle osigurati prijenose utakmica danas, pa smo se mi potrudili. Kvaliteta prijenosa će biti odlična (slika je u HD-u) s tim da video kasni  prosjeku oko 15-30 sekundi.  Like na post ako vam se sviđaju ovakve stvari a slobodno Live stream podijelite i na društvenim mrežama ukoliko želite. 
  • ne znam, kako je moguće da tako dugo čekaš. većinu accounata koje sam verificirao (a bilo ih je jako puno) sam verificirao isti dan, neke i odmah (na chatu). mislim da su im 48 sata neki rok u kojem se obvezuju da će potvrditi verifikaciju. trebao bi moći na chat i ovako pa ti preporučam da odeš i tamo odmah saznaš šta je problem
  • skrill karticu svakako uzmi, ali ako je neki solidan iznos (par stotina eura) je isplativije poslati novce na banku nego uzimati preko skrill kartice na bankomatu zbog razlike u tečaju. druga stvar je što nije pametno prečesto slati na banku da ne bude sumnjivo (kontrole bi trebale biti pojačane)
  • Citao sam analize Goksima za ove tekme i video sam da je uplatio ove oklade na 1,75 pa ovo mi se cini velik promasaj kvote.Ko ima Mozzart u blizine moze da iskoristi ovo. Tip je Leverkusen-Atletiko Madrid vise od 4,5 kartona . 
  • Jel meni neki problem sa internetom ili je normalno da stream kasni cca 3-5 min
 • Teme